2008.07.13. 13:33 | Szerző: -Ani-

Hulla fáradt vagyok kb. 30 órája talpon, ebből sikerült két órát aludnom.
Falunap volt tegnap, annakidején soha nem hallottam ilyenről, jó dolog is meg nem is.
Annyiból jó, hogy ilyenkor lehetősége nyílik a falubelieknek, együtt szórakozásra, főzöcskére, beszélgetésre. Tóni és Marci délelőtt repülőnapon, volt Tokorcson, most is ott vannak.
Hoztak a reptérről egy édes pulikutyát, ami aztán rendesen bonyolultá tette a napot, ugyanis Berci, a régi kutyánk nem hajlandó elfogadni, féltékeny, külön -külön be  zártuk őket amíg nem voltunk itthon.
No de visszatérve a falunapra, elég sokan összejöttek, főzőversenyre is 11 jelentkező volt. Gábor fiam benevezte az öccsét, de a csikós tokányt ő főzte, ami különleges, erdei gombával nagyon finomra sikerült, csak időre nem lett kész. Gábor ezt nem is bánta, ő a barátoknak főzött, őket akarta megvendégelni. Történtek a buli folyamán dolgok, amiket nem értek, vagy mélyen nem értek vele egyet...
Mi a fenének akarnak egy nőnek "fizetni", micsoda dolog, utálom ezt a mit iszol stílust! Van családom, baráti társaságom akikkel iszom, ha úgy tartja kedvem.....de nem  süllyedek le a fizetek neked szeszkát Maca, színvonalra.
A leg pipásítóbb, ha nincs jelen a férjem, miért akarnak egyesek rögtön "rámmászni"! Undorító! Reggel hangot is adtam ennek a boltban, olyan embernek meséltem, aki felismerte a megnem nevezett pasikat és elfogja nekik mondani.
Nagyon helyes!
Táncoltunk, lányok barátok, körben együtt, és a lassú számoknál bevágtáztam a fiaimhoz. Így volt ez rendjén, pasinak még ideje sem volt felém elindulni!
Azt hiszem az évek során már ezt megszokhatták tőlem, ha egyáltalán elmegyek, most is csak azért voltam ott, mert a polgármester megkért, és a büfénél hátha szüksége lesz a fiamnak segítségre. Volt is hajnal négyig rámoltunk, ma is nyitva kellett tartani 8-10-ig a boltot, és ehhez péztárgép vissza vitele fontos....És a józan fej!
Holnap Érdre megyek, szülinapos Dédi, stb. most elnapolnám, a fáradtságtól.....Tóninak menni kell, elkísérem, "egye kutya" addig kialszom magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr47566013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása