2008.06.21. 14:15 | Szerző: -Ani-

Kérem szépen ha lehet szüntessék már be ezt a "Ne fürgyé le!" kampányt! Komolyan veszik! Nem olyan nagy kérés ez, mindegyikünk érdeke, itt a meleg, bűzlik a "fél ország"! Szappant a népnek!

A biztos használat érdekében: legyen a foci kedvelőknek drukker szappan,  csapataik színeiben, a politizálóknak párt szappan, a pártok színeiben. Az alkeszoknak pici pálinkás butykost rejtenék bele, mire a végére érnek, és még lehet színesíteni a palettát.... Vicces mi? Sajnos én nem így gondolom, ha valaki be van zárva egy kis üzletbe, hiába a légkondi, még is ver a víz, a bűzös emberektől! Sajnos nem egy bizonyos réteghez fűződik a dolog, igen színes a skála. Télen csak a "pofaszag", nyáron már hónalj is társul hozzá! Bejönnek meztelen felsőtesttel a pasik, jópofin egy hideg sert is magukba borítanak a helyszínen, és ha a boltosnéni éppen elájulni készül, még közelebb is lép és aggódón megkérdezi: -Minden rendben van? Istenem.... mit vétettem én! Van olyan nő, néni akinek a hónaljszaga már a Pentagon érdeklődését is kiváltotta Szerintem... bevethetnék az Alkaida ellen!

És utálom a félmeztelen járkáló, pocak düllesztő pasikat! Strandon, otthon oké, de nem utcán, üzletben, büntetném őket! Kiváncsi lennék, mit szólnának ezek az emberek ha ugyanilyen kondíciókkal rendelkező nők is így járnának-kelnének. Na? Ugye? Nem ragozom tovább....a végén még a blogom is életveszélyes lesz....

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr44532177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása