2008.05.28. 20:18 | Szerző: -Ani-
Gyermeknapon mint már írtam, a Cirko Soluna lépett fel nálunk.
Rengetegen gyűltünk össze, hogy megnézzük ezt a bájos kis családot.
Elkezdődött az előadás, Petra kihívott egy kislányt a közönség soraiból, leültette egy kis székre és elkezdte magát és a lánykát is kifesteni.
Felállt és piros festékkel a közönség orrára is nyomott egy plecsnit. -Esküvő, nagyon szép esküvő lesz! - törte magyarul a szövegét. És öntött mindenki markába egy kis rizst. Felvett menyasszonyi fátylat és várta a vőlegényt. Megérkezett Stefán, mint Józsi és megszólalt a nászinduló, karonfogva elindultak, az emberek pedig szórták a rizst.

Nászéjszaka különböző akrobata mutatványok voltak, megtűzdelve rengeteg tréfával.
 A bolondozásnak a menyasszony sértődése vetett véget, aki fogta a bőröndjét és faképnél hagyta az urát.
Stefán ezután gólyalábakon olvasta fel a szomorú tényeket, Magyarország évente mennyi huladékot termel, haldoklik a föld. Későbbiekben ez visszatérő, erre a témára épült az előadás nagy része.
Amíg a gyerekek  mutatványokkal szemléltették ezeket a szomorú tényeket, a szülők zenéltek. Stefán egy csomó hangszeren játszik, de volt ott olyan kezdetleges, érdekes a képen látszik egy fadoboz, kifeszített spárga, meg még nem tom mi, ezt pengette Petra, érdekes mély hangja volt.
Génkezelt kakaska is szerepelt aki tojást tojt, teve aki lepisilte a népet, tűzön járás.
Nis kötélen hajmeresztő mutatványokat művelt, egy kis madarat játszott aki a végén a környezetszennyezés miatt elpusztul.
A legjobb Áníkós rész volt akit a közönségből pecázott ki magának Stefán, a lányzó fogta a ruháit amíg ő vetkőzött, közben áhítattal szagolgatta a cipőjét, zokniját, amit Áníkónak jelzett minő príma, finom. Őrület rózsaszín bugyogó, szív a hátsóján, hozzá az a test.... és azt mondta ő Swarzenegger!
Szöges ágyra állt, feküdt miközben Petra kirohant, ráált mintha nem látná és kiabálva Józsit kereste. Áníkó párja sem úszta meg, kihívta, kikötözte egy palánkhoz, hogy majd késekkel körbedobálja. Fogott egy Jim Beam-es üveget, jól meghúzta, közben felkacsintott....-Áníkó mindjárt! Petra hozott egy fekete zsákot, amit persze Stefán nem a delikvens, hanem saját fejére húzott. A kikötözött pasiban igencsak megfagyott a vér, de Petra a segítségére sietett, zsák a másik fejére került. Fej mellett lufik, Stefán jelezte, hogy dob, Petra odaszaladt és belevágta a lufiba a kést, zsák fejről le, vissza és ismétlés. Szegény ember mit sem sejtett az egészből, azt hitte Stefán dobta a kést. Állati jó volt, tavaly Gáborkámmal mívelte ugyanezt, ő is reszketett tiszteségesen! Áníkó örült, visszakapta a pasiját egészben, számtalan attrakcióban volt még részünk és sokat nevettünk.

Sajnos Magyarországon már nem sokáig lesznek, legalább is másfelé veszik az irányt, a jövőben Lengyelországot szeretnék meghódítani, bejárni. Sok szerencsét és egészséget kívánok nekik hozzá!

Ha olyan képeket nem is készítettem, mint fiam, "Atom", azért igyekeztem:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr34492120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: free beats 2018.05.19. 12:51:39

Így írd meg a kísérőleveledet - Kísérőlevél minta - Kísérőlevél minta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbarics András 2008.06.24. 22:36:37

Mi már a korábbi nyaralásaink alatt is találkoztunk a Cirko solunával. Július elején utazunk megint Magyarországra, vajon akkor még Tokorcs környékén lesz-e a cirkuszos család? Ha Ön találkozik velük, adja át üdvözletünket a Svédországi magyar családtól. Barbarics András
süti beállítások módosítása