2008.05.09. 09:59 | Szerző: -Ani-

Hajnal 3-óta fent vagyok, csak egy picit aludtam 5 óra után. Azt hiszem újra megtalált a csúnya stressz. Volt már ilyen, hamar kigyógyítottam magam belőle, most is azt teszem. Írok róla azért, hogy hátha másnak is van hasonló problémája és evvel segíthetek neki. Túl pörgettem magam az utóbbi napokban, energiaitalokat, vitaminokat, kávét vedeltem, hogy bírjam a strapát. Tegnap a gyógynövényszaküzletben is „stimulátorokat” vadásztam, Ginseng Royaljelly ampullát vásároltam, ez legalább tényleg úgy ad energiát, hogy közben jótékony hatása van az egész szervezetre. Tavaly történt hasonló, minden éjszaka vert a víz, a hajam és a mellkasom úszott a verítékben, nem tudtam aludni, hevesen vert a szívem és agyaltam egész éjjel. Szörnyű érzés! Napközben, levertség, szorongás, és heves szívdobogás kínzott. A vérnyomásom is változó volt, kaptam rá gyógyszert, de elhatároztam, hogy magam veszem kézbe a gyógyulásomat.
Sok, sok évvel ezelőtt, amikor megözvegyültem, felborult az immunrendszerem, őszülni kezdtem, és egy fura betegség alakult ki nálam. Harminc évesen, hónapról-hónapra feküdtem a Kékgolyó kórházban (Országos Onkológiai Intézet), „kicsippentés” altatással, szövettan és ez így ment, a prof. rettenetes, sötét diagnózisával, mondhatnám a halál árnyékában. Elhatároztam, nem engedem magam megműteni, meg fogok gyógyulni, és az alternatív gyógymódok felé fordultam! Akkoriban jelent meg Maria Treben könyve, ami az én bibliám lett, azóta is sokat forgatom, kiolvastam már jó párszor.
Ittam a teákat literszám, immunerősítő szereket szedtem, Béres cseppet és Celladamot. Homeopátiás kezelésnek is alávetettem magam, és amikor egy év múltán, reszkető lábakkal kontroll vizsgálatra mentem, megkérdezte a professzor úr: mi is volt a problémám? A veszély a mai napig leselkedik rám, félévente ellenőrzésre járok. -Jelentem jól vagyok, és még legalább ötven évig így szeretnék lenni! Ezt azért írtam meg, hogy tudjátok fűben - fában és a sajátkezünkben van az egészségünk! Visszatérve az eredeti témához: stressz, depresszió. Ez mind, mind leküzdhető és nem csak életmódváltással, hanem természetes gyógynövény kivonatokkal. Vásároltam orbáncfű tablettát, később cseppeket, hatásos csodaszer! Sajnos ezt nyáron nem lehet, mert fényérzékenységet okoz. Van helyette estére, Valeriana csepp (Dédi 97 éves, ötven éve ezt szedi), gyógynövény nem kell tőle félni, Pannonhalmi szívnyugtató tea, ami filteres, kényelmes. Lehet magunknak összeállítani: mezei zsurló, kamilla, pici orbáncfű, macskagyökér, citromfű keveréket. Akinek magas a vérnyomása, figyelje csak meg, este kezd lassan emelkedni, a stroke /agyvérzés/ nagy része hajnalban következik be. Ezért a tablettámat, ami már csak egy fél, este veszem be, ezt sem az orvostól tudtam meg. Megelőzésként is minden embernek szedni kéne Omega 3-at, mert mi nem eszünk kellő mennyiségű tengeri halat, amiben benne van. Fokhagyma tabletta, mert fokhagymát sem eszünk eleget. Q 10, ami bizonyos kor után nagyon fontos! Ebből én évente tartok egy kúrát. Rengeteg séta, amikor csak van rá idő! Tavaly 3 üveg Életkristályt fogyasztottam el, kúraszerűen, az érfalaim érdekében, a vérképem olyan gyönyörű lett tőle, hogy a doki elájult. Sok mindent tehetünk egészségünk megőrzésére, visszaszerzésére, szintetikus szerek, orvosnál való sorban állás nélkül. A helyes táplálkozás, mozgás, és a fitotékában hagyott pénz, közel sem kerül olyan sokba, mint a gyógyszerek! A szűrővizsgálatokról se feledkezzünk meg!
Annyi a csapda, ne hagyjuk magunk legyőzni, éljünk azért is 100 évig! Szerintem…

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr100476090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása