2008.05.03. 11:25 | Szerző: -Ani-

Istenem, tele vagyok aggodalommal, és izgalommal! Para teljes gőzzel! Elment a családom a világ végére, ráadásul az egyikük repülve. Kétnapos girocpoter találkozót szervezett a férjem, és osztrák barátja Michael, kisebb országjáró túra is társul hozzá. Az eredeti felállásban, Tamás repült volna Michaellel, nekem a terepjáróval kellett volna utánuk menni, Marcival és a csomagokkal. A bizonytalan megérkezés miatt, és holnap nekem anyák napi ünnepélyt kell délután levezényelnem, én itthon maradtam. Tamás vezeti a terepjárót, Tóni repül Michaellel, közben fotókat is készít. Tóniék Tokorcsról repültek Fertőszentmiklósra, onnan hívott nem rég, hogy minden oké. Innen repülnek tovább, következő leszállóhely Balatonakaliban lesz, ott ebédelnek, és repül a csapat Szekszárd mellé, Őcsény-reptérre. Biztos leszállnak még valahol, nem ismerem a „forgatókönyvet”, rettenetesen izgulok. Szekszárdon szállnak meg, vasárnap délelőtt indulnak vissza, és Tokorcson folytatódik ügyességi versenyekkel.

Nekem az lesz holnap a legszebb anyák napi ajándék, ha minden probléma nélkül hazaérkezik a kis családom!
Azt mondta a férjem itt a lehetőség, most kipihenhetem magam, olvasgassak, vagy aludjak. Képtelenség! Azt hiszem, inkább valami „világmegváltó” nagytakarításba kezdek, hogy levezessem a bennem rejlő feszültséget. Elárulom, már tegnap aggódtam, nem csak Tónika repülése miatt, hanem Marci mackó nem alszik itthon. Én már csak ilyen bolond mama vagyok, majd kinövöm! Vele van az apukája, aki Tónira is figyel, igyexem megnyugodni! Az én sorsom az örök aggodalom, három gyerek (negyediknek apcit is idesorolhatnám), nem telepszem rájuk, de a fél szememet (azt a féltőt) az mindig rajtuk tartom.
A holnapi napra is kell koncentrálnom egy kicsit, bár mindent tudnak a gyerkőcök, viszont nekem ez lesz az első ünnepély, amit én rendezek. Felmegyek a kultúrházba még ma, és megnézem a kis ajándékaikat, amiket még tegnapelőtt is készítgettek, hogy megszáradtak, megragadtak stb., előkészítem a szövegeket, körülnézek minden rendben van-e. Este Uri Geller a TV-ben, megnézem, és ha még sikerül ébren maradnom, olvasni fogok.


                   evvel a géppel repül a Tóni

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr87476031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rosszpélda 2010.01.17. 09:24:51

Szervusztok!!! Nagy rajongója lettem a gyro-nak, és el határozat, hogy építek egyet. Tényleg örültem, hogy végre találtam olyan hazánkbéli embereket kiknek már van ebben tapasztalatuk mert elhatározásom annyira stabil ,hogy már kezdem beszerezni az általam elérhető szerkezeti elemeket. Itt és ezért szeretnék Tőletek segítséget kérni.

-Ani- 2010.01.17. 12:27:16

Üdvözöllek!
A férjem nem foglalkozik Gyro építéssel, de tudunk neked adni egy címet, aki igen. Megírom neked emailban.

szasza53 2010.09.18. 18:44:59

Engem is érdekel a Gyrokopter.Ezen belül pl:képes e függeszkedni?

-Ani- 2010.09.18. 21:31:24

@szasza53: Nem képes függeszkedésre, egy helyben meg tud állni rövid ideig, míg a rotor el nem veszíti a lendületét. :)
süti beállítások módosítása