2008.02.23. 15:27 | Szerző: -Ani-
Imádom, imádom a cikket amit egy újságban olvastam.” A férfiakat már egy kisebb megfázás is ledönti a lábukról, de egy szimpla gyomorfájás vagy nátha esetén is rögtön végrendelkeznek. A legtöbben azért szenvednek ennyire látványosan és kitartóan, mert gyermekkorukban az édesanyjuk ilyenkor minden kívánságukat teljesítette, és most a párjuktól is ugyanezt a gondoskodást várnák el. Az egyetlen hatásos ellenszer: a mindennapok során annyi szeretetet kell adnia párjának, hogy többé ne kelljen ehhez hasonló, kissé gyermeteg eszközöket bevetnie.” Igaza van a cikk írójának, tessék azokat a szegény embereket cirógatni, szeretgetni. Ahogy múlnak az évek és a gyermekből felnőtt lesz, mindig kevesebb simogatást, érintést kap. Pedig nagyon fontos, nem csak gyermekkorban, egy emberi alapszükségletről van szó. Itt a hétvége, tehát kényeztetésre fel! Jó az idő, ki- ki fogja a párját és irány a természet. Erdő járás közben lehet jókat beszélgetni, csipkebogyót szedni- és enni is, ami belétek fér. Mi is ezt szoktuk csinálni. Amit hazaviszek, pici zacsikban befagyasztom és amikor előveszem egy kancsó langyos vízben szétnyomkodom, nem forróban mert elveszíti a c- vitamin tartalmát. Hagyom ázni egy kicsit, leszűröm és mézzel édesítem, csodálatos, piros, c- vitamin bomba. Kirándulás után jöhet egy könnyű vacsi, jó masszázs, nálunk a tízéves kisfiam is szereti, ha megmaszírozom. Nyáron, Kapolcson vettem egy csoda szerkentyűt, két teniszlabdából áll és istenien lehet maszírozni vele. Aki egyedül van az is kényeztetheti magát, például csokoládé, egy pohár jó vörösbor, egy jó film vagy könyv. Aki most felhorkan a csokoládéra, annak: Az igazi jó minőségű csokoládé, nem csak finom, a benne található polifenoloknak, flavonidoknak az egészségre igen jó hatásuk van. A szervezetben természetes antoxidánsként működnek, a vörösbor is. A csoki a szerotonin nevezetű boldogsághormont is aktivizálja, gyomrunkban a csoki alkotóelemeire bomlik, tripofán stb. és bekerül a véráramba, szerotoninná alakul és úgy érzed…..nagyon elégedett vagy. Van ám még csodaszer a tarsolyomban! A fürdők, illatos varázsa, gyertyákkal, rózsaszirmokkal, vagy andalító muzsikával párosítva. Leírok egy-két receptet is:
Vágyfokozó: 5csepp ilang-ilang, 3csepp jázmin, 2csepp vaníliaolaj 2 evőkanál tejszínhez keverve és öntsd a fürdővízhez.
Boldogító: 4csepp citromfű, 4csepp bergamott, 2csepp mandarinolaj 2 evőkanál tejszínbe.
Álomhozó:4csepp baldrián, 4csepp citromfű, 2csepp neroliolaj 2 evőkanál tejszínbe.
Alkalmazhatjuk Kleopátra szépítő fürdőjét is, ahhoz nem kell semmi más csak 2liter zsíros tej és 2 evőkanál olívaolaj. A fürdővízből kiszálláskor ennél nem árt lezuhanyozni. Akkor hát nem is tartalak fel benneteket, jó kikapcsolódást és boldog hétvégét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr82474259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása